– 100 gr cashewnoten
– 100 gr hazelnoten
– 100 gr amandelen
– 100 gr pecan noten
– 100 gr pompoenzaden
– 100 gr zonnebloemzaden
– peper van de molen
– 1 tl ruw zee zout
– 0.5 tl piment d’Esplette
– 0.5 tl Cayenne peper
– 2 el honing of agavesiroop
– 1 el olijfolie
– 1 el sesam olie
– 3 takjes rozemarijn
– 6 takjes thijm
Oven voor te verwarmen op 175gr. Mix al de noten, zaden en kruiden goed. Plaats in een ovenschaal. Plaats in de oven voor 15 minuten, om de 5′ goed omroeren.
Goed laten afkoelen. Wil je ze langer bewaren kan dit afgekoeld in bv een luchtdichte bokaal.
Smakelijk, xjxjx
PS Inspiratie vonden we hier ; http://www.ottolenghi.co.uk/spicy-nuts-shop